Taal- en kunstdag

Donderdag 29 maart: een geweldige, gezellige en actieve dag op de Branding! ’s Ochtends konden de ouders meedoen met taal- leeslessen in de klas. Dat was erg leuk, maar ook wel spannend want ook de ouders konden zomaar een beurt krijgen! En daarna waren ze nog niet uitgeleerd, want ’s middags waren er workshops voor ouders georganiseerd door  bibliotheek Vlissingen en Het Taalhuis Walcheren op het gebied van taal en lezen. Ook kon iedereen ’s middags terecht bij een grote boekenmarkt. Van alle mogelijkheden werd grif gebruik gemaakt, het was een drukte van belang! Na schooltijd bleef het gezellig druk want toen kon iedereen de prachtige kunstwerken van onze kinderen, gemaakt tijdens de kinderkunstweek, komen bewonderen. En alsof dat allemaal nog niet genoeg was hebben alle kinderen en juffen van de Branding samen met bibliotheek Vlissingen onze nieuwe schoolbibliotheek geopend!