Battle of the beach

Battle of the Beach

Vandaag zijn de kinderen van groep 6 de strijd aangegaan met het water.

Nadat een gastdocent een les had gegeven op school over het belang van sterke dijken, mochten de kinderen op het Badstrand laten zien wat ze hadden geleerd van deze les.

Om 10.30 uur werden ze vriendelijk ontvangen en kregen ze een schep. Vervolgens mochten ze om 11.00 uur beginnen met het bouwen van een zandkasteel en dijken. Er werd flink gegraven en overlegd over de plaats en hoogtes van de bouwwerken. Er werd goed samengewerkt. Bij welke groep zou het kasteel het langste blijven staan????? Uiteindelijk verwoestte de zee, tot groot verdriet, alle kastelen. De uiteindelijke winnaar was de Ichtusschool. De kinderen hebben enorm genoten van deze leerzame en gezellige dag. foto’s