Keurmerk Gezonde School

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat! Om dit te vieren kregen alle kinderen, na het onthullen van de plaquette, allemaal een springtouw.

We willen graag actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én we besteden veel aandacht aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval. Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat voeding en welbevinden.

Vandaag schoven alle kinderen in de klas aan tafel voor een gezond ontbijt en voor een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren ze op een feestelijke manier hoe belangrijk elke dag ontbijten is en wat je ’s ochtend het beste kunt eten. 

Kijk voor de foto’s in het fotoalbum op onze website. Het voedingsbeleid, met tips voor gezonde (pauze)hapjes en traktaties, kunt u downloaden bij documenten en formulieren onder het kopje voor ouders.