Activiteiten

Op deze pagina treft u een overzicht van al onze activiteiten. Meer weten over een activiteit? Klik dan op het plusje.

februari 2018

Voorjaarsvakantie

Alle kinderen zijn vrij van maandag 19 februari t/m vrijdag 23 februari. We wensen iedereen een fijne vakantie!  

Rapportgesprekken

Deze week vinden de rapportgesprekken plaats. Als het goed is heeft u de uitnodiging met het rapport ontvangen. We vinden het fijn om alle ouders te spreken over de vorderingen van hun kind.
maart 2018

Nationale complimentendag

Elk jaar op 1 maart is het Nationale complimentendag. Neemt u ook een momentje voor een complimentje? Toon deze dag eens extra uw waardering aan uw kind(eren), collega’s, vrienden, vriendinnen, juffen, meesters, vrijwilligers en natuurlijk … overige familieleden, want het is heel simpel:

Waardeer en je krijgt  meer!


NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook op de Branding zullen een aantal vrijwilligers aan de slag gaan om de patio (bij groep 3) op te knappen, zodat we met mooi weer, weer heerlijk buiten kunnen zitten.

Handbaltoernooi

Vanmiddag doen 4 teams uit groep 5 t/m 8 mee aan het handbaltoernooi in sporthal Baskensburg. Dit toernooi wordt georganiseerd door handbalvereniging EMM/Olympus.

Kangoeroerekenwedstrijd

De beste rekenaars van groep 5 t/m 8 mogen zich vandaag vastbijten in de moeilijke opgaven van de jaarlijkse Europese Wiskunde Kangoeroe Wedstrijd. Succes allemaal!

Personeelsdag Archipel

Donderdag 22 mei is de jaarlijkse personeelsdag van alle Archipelscholen. De school is om die reden gesloten.

Grote Rekendag


Schoolvoetbal jongens

Vanmiddag is het de beurt aan de jongens om hun sportieve prestaties te laten zien op het voetbalveld. Bij slecht weer wordt het toernooi verzet naar woensdag 11 april.

Archipel Rekendictee


Taaldag/Kinderkunst


Goede Vrijdag en Tweede paasdag

Vrijdag 30 maart en maandag 2 april zijn de kinderen vrij i.v.m Goede Vrijdag en Pasen. We wensen iedereen een heel fijn lang weekend!
april 2018

Schoolvoetbal meisjes

Vanmiddag is het de beurt aan de meisjes om hun sportieve prestaties te laten zien op het voetbalveld. Bij slecht weer wordt het toernooi verzet naar woensdag 11 april.

Nationale buitenlesdag

Dinsdag 10 april is het weer Nationale Buitenlesdag. Leerkrachten in heel Nederland geven deze dag buiten les. Dat is niet alleen goed voor de leerprestaties van de kinderen, maar het is ook nog eens heel leuk! De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen deze dag een skateclinic van skateschool Skate-a-way.  

Uitwijkdatum schoolvoetbal


Studiemorgen

De leerkrachten van groep 1 en 2 worden vandaag bijgeschoold. De kinderen van deze groepen zijn daarom vandaag vrij!

IEP eindtoets groep 8


Inloopochtend ouders


Koningsspelen met ontbijt


Meivakantie

Vandaag begint de meivakantie. We zien alle kinderen graag weer uitgerust en vol leuke verhalen terug op maandag 7 mei! Fijne vakantie!
mei 2018

3D-printen

Alle kinderen krijgen vandaag en morgen te zien hoe een 3D- printer werkt. De komende weken mogen ze ook allemaal zelf iets ontwerpen en uitprinten.

Hemelvaartsdagen

Op donderdag 10 mei en vrijdag 11 mei zijn de kinderen vrij i.v.m. de hemelvaartsdagen. Geniet van het lange weekend!

Pinksteren

Op maandag 21 mei zijn de kinderen vrij i.v.m. Pinksteren. Fijn lang weekend gewenst!

Sportdag bovenbouw

De kinderen van groep 5 t/m 8 gaan vandaag heerlijk sporten. De juffen van de onderbouw gaan mee om de kinderen te begeleiden, dus de kinderen van groep 1 t/m 4 zijn vrij.

Groep 8 bezoekt Watersnoodmuseum

Groep 8 bezoekt vandaag het watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Ze gaan met de bus en zullen later dan 15.00 uur terug zijn bij school.  
juni 2018

Schoolkamp groep 8


2e rapport


Rapportgesprekken


Schoolreis groep 1 t/m 7


Afscheidsmusical groep 8


Studiedag


juli 2018

Afscheid groep 8


Eindfeest groep 1 t/m 7


Zomervakantie

We zien iedereen graag weer uitgerust en enthousiast terug op maandag 20 augustus! Fijne vakantie!